top of page
Girl Holding Coffee Cup

About Us

What are we doing

FourFashion is een trend bewuste importeur die haar producten, door geheel Europa, verkoopt aan winkelketens. Inmiddels bestaan wij ruim 10 jaar en werken we al lange tijd samen met bekende internationale winkelketens, zoals Kruidvat, Aldi, Big Bazar, Intertoys, Miss Etam en meer.


Om in te kunnen spelen op de nieuwste trends bezoeken wij zeer actief allerlei beurzen en volgen we op de voet de social media. Hierdoor missen we geen enkele trend en kunnen we actief inspelen op de wensen van onze klanten. Daarnaast hebben we continu contact met onze eigen medewerkers in het ‘verre oosten’, zodat we de supply chain optimaal kunnen benutten. Ook bezoeken wij regelmatig onze medewerkers en fabrieken in het buitenland. Waardoor we extra hand houden aan de kwaliteit en de productierichtlijnen.

Sinds een aantal jaar hebben we er een afdeling bij die zich richt op give aways & merchandise. Wij hebben alle mogelijkheden om voor iedereen een passend aanbod te doen. Of het nu gaat om een klant die met Kerst een schenk voor de klanten in de winkel wilt weggeven. Of om een bedrijf die aan zijn werknemers een leuke gepersonaliseerde cadeau's wil geven. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend en wij denken graag met u mee. Dit doen we voor oa klanten als Keune haircosmetics en Gerry Weber.

Al onze producten worden getest volgens de Europese normen en we zijn lid van BSCI en BEPI, waardoor alle producten aan de eisen voldoen.

About: About
Working with Laptop

Make an appointment

Openingstijden

We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur. Buiten openingstijden en in het weekend kunt u ons altijd een e-mail sturen. 

Contact:

T: 026-47 22 146

E: sales@fourfashion.nl

Get in Touch by Email
About: Opening Hours
bottom of page